Egyéni gyógytorna

Professzionális és figyelmes gyógytornász Győr központjában a Galaxy Med-ben:

  • Balesetek, sportsérülések, műtétek után
  • Ülőmunka miatti nyaki-, háti- és derékfájdalmak
  • Protézis beültetések műtét előtti és utáni rehabilitáció
  • Balesetek, sportsérülések, műtétek után elengedhetetlen a gyógytorna, hogy mihamarabb visszatérhessenek a mindennapi életbe, vagy akar a sporthoz.

Szakképzett segítséggel, professzionális eszközökkel biztonságosan mozoghat:)

Az elkészült leletet irányt mutat gyógytornásznak, manuálterapeutának azt illetően, milyen mozgásforma, milyen gyógytorna, edzés vagy épp egy-egy sport ajánlása tiltása szükséges a gerinc állapotának javításához.
A nyaki 7-től a keresztcsonti 3-ig kivitelezhető a vizsgálat, így már képet kapunk a nyaki-háti átmenetről, az egész háti, ágyéki szakaszról, majd az ágyéki-keresztcsonti átmenetről és a keresztcsont dőlésszörégről, a medence állásáról. A szögeket regionálisan és szegmentálisan is 1 fok pontossággal kapjuk meg.
A kezelésterv kidolgozásában nagy segítségünkre van az intézményünkben fellelhető dekompressziós kezelőgép, mely kapcsán már említettük, a porckorongokra a vákuum erejével hat, és segít visszajuttatni a testet a korábbi, fájdalommentes állapotába.

Munkatársaink, és az önök kényelme, és a szolgáltatás színvonalának biztosítása érdekében az alábbi szabályozás van érvényben:
Amennyiben a bérlettulajdonos 48-24 órával a kezelés megkezdése előtt mondja le az időpontját, fél bérlet alkalom kerül felszámításra.
Amennyiben a bérlettulajdonos 24 órán belül mondja le, vagy nem mondja le az időpontját, egy egész bérletalkalom kerül felszámításra. 
Megértésüket köszönjük. 

Árak:

Gyógytorna 30 perc ár: 5 000 FT
Gyógytorna 50 perc ár: 7 900 FT
Gyógytorna 3x30 perc bérlet ár: bérlet 13 500 FT

További kezeléseinket és a hozzátartozó árakat megtekinthetik az Árlista oldalán.